TT-grace
  • Bilshow
  • Flygshow
  • Swapmeet
  • Familjefest

Utställningsansvarig:

Swapmeet:

+46 768 963299

+46 768 963295

ansvarig@wheelsandwings.se

swap@wheelsandwings.se

Bandet som gjort stor succé på Wheels at sea (men inte hos Alexander Bard ) kommer till oss även i sommar. Under utställningens båda dagar gästar de lilla scenen.

FREDAG 13.00

LÖRDAG 12.30

Ta en titt på deras hemsida

www.ttgrace.com

De är unga, hungriga och framförallt enormt professionella och levererar en sprittande och glad doo-wop rockabilly. Musik som kunde vara hämtad från filmer som Grease, eller tja... varför inte säga: som The Boppers lät i början av sin karriär. Ett band de lirat med vid mängder av tillfällen.

 

De turnerat flitigt under 10 års tid över hela landet ända nere ifrån Trelleborg och upp till Luleå och inte att förglömma delar av USA där de varit med i bland annat två tv-shower: George Kleins tv show i Memphis och Steve Bowers tv show i Jackson, Tennessee. Liveshower på "Elvis Week" i Memphis med inga mindre än "Sun Records" legendarerna: Rayburn Anthony & Carl Mann som gästartister är också något som grabbarna hunnit med och dessutom har de tidigare jobbat med producenten Larry Rogers, som bl.a har producerat Ricky Nelson och Beatles ex-trummis Ringo Starr.