2000

För varje år bara växer Wheels & Wings.

Det är ett koncept som funkar.

Arne Linding kom med sin Monstertruck Big Swede. Tack vare de enorma däcken flyter bilen och 1991 körde han över öresund.

2001

Mer kommer inom kort

2002

Mer kommer inom kort

2003

Mer kommer inom kort

2004

Mer kommer inom kort

2005

Trots att träffen gick av staplen samtidigt som Big Power Meet i Västerås kom rekordmånga fordon, ca 4000.

Nytt sammarbete för året. Warbergs Automobile Club och Varbergs Flygklubb har avlutat sammarbetet med Tidningen Wheels och har nu sammarbete med FABAS och tidingarna Bilsoprt Classic och Nostalgia

2006

Klassen på de bliar som kör upp scenen för bedömmning är så hög att domarna inte kunde utse "top 10" utan det fick bli "top 11"

För första gången avgjordes tävlingen "Sveriges Snyggaste bil" under Wheels & Wings helgen.

200

7

Vatten, vatten och åter vatten.

2007 året som går till historien med allt vatten. I över 1 vecka före träffen bara öste regnet ner. Mer än halva fältet låg under vatten bara dagar innan helgen.

Vi skyfflade, skrapade, öste och pumpade vatten.
Vi lade ut markduk, bark och grus. Allt för att kunna köra på som planerat.


På fredagen när vi öppnade körde vi med begränsat område och trots varning om vattenskadat område med inkörning på egen risk kom många trogna besökare.


Tyvärr fick vi dra loss några bilar som kört fast i leran.

2008

I år var äntligen vädergudarna med oss igen och det blev en solig helg på Getterön.


Den spontana cruisingen inne i Varberg blev ingen hit alls. Kommunen hade valt att spärra av ett körfält och därav blev hela slingan enkelriktad.

Den största förändringen sedan träffen blev en tvådagars träff! Cruisingpass införs!

2009

Det rådde många delade meningar bland besökarna innan träffen drog igång. Vad innebar cruisingpass och hur skulle det fungera?

Detta är alltså första året som Warbergs Automobile Club arrangerar den tidigare spontana cruisingen i Varberg. Med detta infördes ett cruisingpass som ingick i Entrén till träffen. Vi ville i första hand ordna en bra cruising för våra besökare på träffen. Med hjälp av avspärrning mot publik och en mängd cruisingvärdar flöt cruisingen riktigt bra.